Velkommen til min del af hjemmesiden.

Jeg hedder Sofie Victorie Søndergaard og er født den 7. november 2006 på Herlev sygehus. Min far hedder Michael og min mor Sanne, de er født henholdsvis i oktober 1974 og november 1975.

 
     
 

Mit stjernetegn er skorpion og ifølge et babyblad skulle "mit" horoskop sige følgende:

Skorpion 24. oktober - 22. november

Vil have tryghed og kontakt
Den lille skorpion søger tryghed langt mere end de andre stjernetegn. Tæt fysisk kontakt er en nødvendighed for at trives. Amningen er derfor meget vigtig for skorpionen, og den har det allerbedst, hvis den får lov til at sove i mors arme det første år. Børn født i skorpionens tegn er desuden meget opmærksomme på andres følelser, som den bliver stærkt påvirket af. Den lille skorpion har et ganske særligt forhold til vand og vil elske vandpjaskeri og lyden af vand.

Sofie er iflg. "den store navnebog" fra "Acshehoug" et græsk navn som betyder "visdom".

 
     
 

Ligesom på storesøsters del af hjemmesiden er det mor som hjælper mig med at skrive om min udvikling, indsætte billeder og meget mere. Jeg har også min hel egen gæstebog som du meget gerne må skrive i.

Jeg kan ikke love, at min side altid vil være 100% opdateret, for det kan ske, at en af os børn eller far har brug for mor til et eller andet herhjemme eller at mor har et andet projekt som gør, at hun ikke sidder foran pc'en med os, men jeg skal forsøge at holde mor til ilden, så der ikke går for lang tid imellem vi får skrevet lidt.

Jeg håber, at du vil kigge forbi min side en gang imellem og se hvad jeg har haft af oplevelser eller hvor mange grå hår jeg har givet mine forældre.

God fornøjelse.